Ајде да почнеме!
Прво кажете ни што барате:

Компанија / Позиција Место Времетраење Прегледи
Teach Away

Skooli Program Coordinator (Recruitment & Customer Care - US Hours) (Hybrid)

Tiranë 396 Денови 180
Teach Away

FrontEnd Developer (React +Redux) (Hybrid)

Tiranë 2 Денови 2164
Ketri Web

KETRI WEB - Senior graphic designer

Tiranë 30 Денови 170
Ketri Web

KETRI WEB - Senior front-end developer

Tiranë 30 Денови 154
Ketri Web

KETRI WEB - Junior full-stack developer

Tiranë 30 Денови 178
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Recepsionist

Tiranë 14 Денови 2826
Profesionisti

Infermiere (Estetiste për Lazer)

Tiranë 7 Денови 51
Kristofor Kolombi

Babysitter

Tiranë 2 Денови 339
Kristofor Kolombi

Menaxhere Zyre

Tiranë 14 Денови 130
Globe Shops Sh.p.k

Kerkohet Specialist/e Shitjesh ne Dyqan

Tiranë 27 Денови 42
Прочитај повеќе