Let's get started!
First, tell us what you're looking for.

Εταιρεία / Θέση Θέση Διάρκεια Προβολές
Edil-al

Vende të lira pune Tiranë/Palasë/Sarandë

Tiranë 1182 Ημέρες 23
Callnet

! Callnet kerkon: Operatore dhe Team Leader per fushatat Tim dhe Enel (mandatto diretto) !

Tiranë 24 Ημέρες 20
ITO Albania

Web Developer

Tiranë 197 Ημέρες 57
The HeadHunter Kosova

Drejtor i Shitjes

Prishtinë 7 Ημέρες 94
Aleat

Operator Regjistrimi, Pukë

Pukë 11 Ημέρες 8856
BClever Agency

TRAJNIM LIDERSHIPI

Tiranë 24 Ημέρες 887
BClever Agency

DURRES, KERKOHET HR MANAGER

Tiranë 24 Ημέρες 242
BClever Agency

PUNESIM NE KROACI

Tiranë 24 Ημέρες 222
BClever Agency

MENAXHIMI ORGANIZACIONAL

Tiranë 24 Ημέρες 1428
BClever Agency

MENAXHIM I BURIMEVE NJEREZORE

Tiranë 24 Ημέρες 1819
Read More