Fier, ofroj vend pune Punonjese Departament Finance – Kontabilitet

За нас

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “TEUTA DURRES” SHPK, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider në treg në sektorin ushqimor prej 28 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Наслов на огласот * Fier, ofroj vend pune Punonjese Departament Finance – Kontabilitet
Категорија Економист
Опис на работата

Punonjës/e Departament Financë – Kontabilitet / Fier

Kërkesa për kandidatin/en:

Arsimi i lartë në Degën Ekonomik
Minimalisht 1 vit eksperiencë pune në departament Finance Kontabiliteti
Njohuri të mira në Excel
Të jetë i/e komunikueshëm, bashkëpunues.

 

Потребни квалификации

Detyrat Kryesore:

Kryen veprime të likuiditetit në arkë. Regjistron ato në sistem dhe dokumenton veprimet përkatëse.
Regjistron fatura të shitjes dhe njeh dokumentacionin përkatës.
Njeh ditarin e klientit dhe raporton mbi gjendjet debitore të klientëve.
Njeh Librin e Shitjes .
Suporton dhe kontrollon stafin e shitjes në pikat e shitjes.
Merr pjesë në proceset e inventarizimit fizik të mallrave.

Друго (опционално)

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në email: hr@teutadurres.com deri në datën 18.02.2021.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.