Durrës, ofroj vend pune ELEKTROMEKANIK

За нас

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “TEUTA DURRES” SHPK, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider në treg në sektorin ushqimor prej 28 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Наслов на огласот * Durrës, ofroj vend pune ELEKTROMEKANIK
Категорија Одржување/Попра&
Опис на работата

ELEKTROMEKANIK / Durrës

Kërkesa për kandidatin:

Minimalisht arsimi i mesëm profesional në Degën Elektromekanik;
Minimalisht 1 vit eksperiencë pune në këtë profesion;
Të jetë i komunikueshëm, bashkëpunues.

Потребни квалификации

Detyrat Kryesore:

Kontrollon procesin e punës së makinerive;
Mirëmban makineritë;
Mirëmban rrjetin elektrik të kompanisë;
Trajnon personelin për funksionimin e makinerive dhe mirëmbajtjen e tyre.

Друго (опционално)

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në email: hr@teutadurres.com deri në datën 28.02.2021.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.