AGJENT SHITJE

За нас

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “TEUTA DURRES” SHPK, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider në treg në sektorin ushqimor prej 28 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Категорија Агент за продажб
Опис на работата

Kompania “TEUTA DURRES” SHPK, lider në treg në sektorin ushqimor prej 26 vitesh me markat “TEUTA” dhe “GOLD” si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Tedesco në mbi 20 ekskluzivitete për territorin Shqiptar, kërkon të punësojë:


                                        AGJENT SHITJE / Vlore

Kërkesa për kandidatin:

 • Të ketë eksperiencë pune;
 • Arsim i mesëm;
 • I aftë të përshtatet dhe të punojë në grup;
 • Patentë për dhënien e makinës kategoria B.
   

Потребни квалификации

Detyrat / Përgjegjësitë:

 • Realizimi i aktiviteteve ditore të Shitjes dhe Marketingut në zonën përkatëse;
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë tek klientët ekzistues dhe klientë potencial të mundshëm;
 • Mbajtja e stokut optimal dhe me produkte të fresketa tek pika e shitjes;
 • Monitorimi dhe raportimi për aktivitetet e konkurencës;
 • Raportim ditor pranë supervizorit te shitjes.


 

Друго (опционално)

Ofrohet:

 • Pagesë shume e mirë në bazë të shitjeve të realizuara (paga bazë + bonus);
 • Trajnime të vazhdueshme;
 • Ambient me staf të ri dhe dinamik;
 • Mundësi rritje në karrierë.Të interesuarit mund të dërgojnë CV në email: hr@teutadurres.com 

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.