Tiranë, ofroj vend pune AGJENT SHITJE

За нас

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “TEUTA DURRES” SHPK, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider në treg në sektorin ushqimor prej 28 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Наслов на огласот * Tiranë, ofroj vend pune AGJENT SHITJE
Категорија Агент за продажб
Опис на работата

· Realizimi i aktiviteteve ditore të Shitjes dhe Marketingut në zonën përkatëse;
· Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë tek klientët ekzistues dhe klientë potencial të mundshëm;
· Mbajtja e stokut optimal dhe me produkte të fresketa tek pika e shitjes;
· Monitorimi dhe raportimi për aktivitetet e konkurencës;
· Raportim ditor pranë supervizorit te shitjes.

 

Потребни квалификации

Kërkesa për kandidatin:

· Të ketë eksperiencë pune;
· Arsim i mesëm;
· I aftë të përshtatet dhe të punojë në grup;
· Patentë për dhënien e makinës kategoria B.
 

Друго (опционално)

Ofrohet:

· Pagesë shume e mirë në bazë të shitjeve të realizuara (paga bazë + bonus);
· Trajnime të vazhdueshme;
· Ambient me staf të ri dhe dinamik;
· Mundësi rritje në karrierë.


Të interesuarit mund të dërgojnë CV në email: hr@teutadurres.com deri në datën 15.04.2021.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.