MAKINIST / DURRËS

За нас

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “TEUTA DURRES” SHPK, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider në treg në sektorin ushqimor prej 28 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Категорија Одржување/Попра&
Опис на работата

Kompania “TEUTA DURRES” SHPK, lider në treg në sektorin ushqimor prej 27 vitesh me markat “TEUTA” dhe “GOLD” si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Tedesco në mbi 20 ekskluzivitete për territorin Shqiptar, kërkon të punësojë:

 

MAKINIST / DURRËS

Потребни квалификации

Mosha 20 - 40 vjeç;

Arsimi i mesëm;
Të jetë i shkathët dhe i aftë për të përballuar volumin dhe ngarkesën në punë;
Të jetë i komunikueshëm, korrekt dhe i aftë të punojë në grup.

Друго (опционално)

Të gjithë personat e interesuar të paraqiten pranë kompanisë “TEUTA DURRES” SHPK në adresën Lagjia nr.18, Rruga “Aleksandër Goga”, Durrës, nga e hëna në të premte, nga ora 08:30 – 15:30.