MERCHANDISER / TIRANE

За нас

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “TEUTA DURRES” SHPK, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider në treg në sektorin ushqimor prej 28 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Наслов на огласот * MERCHANDISER / TIRANE
Категорија Маркетинг/Прода&
Опис на работата

Kompania “TEUTA DURRES” SHPK kërkon të punësojë:


MERCHANDISER / TIRANE

 

Detyrat /Pergjegjesite: Sistemon produktet e kompanise


1. Promovon produktet e kompanise dhe kryen vendosjen sa me ne rregull neper rafte per keto produkte.
2. Rregullon dhe organizon mardheniet me pikat e shitjeve duke vizituar cdo pike.
3. Mban kontakte te vazhdueshme me klientet ne lidhje me kerkesat e tyre.
4. Rregjistron te dhenat per produktet si dhe kerkesat e klienteve.
5. Kujdeset per merchandising duke vendosur materiale te ndryshme promocionale si: postera etj.
6. Raportimi i vizitave ditore tek menaxheri i shitjeve
7. Fleksibilitet dhe gadishmeri

Потребни квалификации

Kriteret:
1. Te kete aftesi te mira komunikuese;
2. Te kete aftesi per te qene krijues/e, i/e shkathet, pro-aktive;
3. Perpikmeri dhe saktesi, te kete aftesi per te mesuar shpejt;
4. Preferohet te kete eksperience ne kete fushe min 1 vit (jo e detyrueshme);

Друго (опционално)

Ofrojme nje pagese shume te mire dhe mundesi promovimi ne te ardhmen brenda kompanise.
 

Personat e interesuar te dergojne CV me fotografi ne kete adrese email: hr@teutadurres.com
 

Nr telefoni: 0672028452