ARKËTARE për Showroomin e saj në zonën e ish bllokut Tiranë

За нас

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “TEUTA DURRES” SHPK, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider në treg në sektorin ushqimor prej 28 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Наслов на огласот * ARKËTARE për Showroomin e saj në zonën e ish bllokut Tiranë
Опис на работата

Arkëtime dhe pagesa sipas proçedurave të shoqërisë
 

Потребни квалификации

Mosha nga 20 deri në 50 vjeç;

Arsimi i mesëm;

Të ketë dinamikë;

Të ketë aftësi për të punuar në grup;


Përbën avantazh eksperienca në profile të ngjashme.

Друго (опционално)

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në email: hr@teutadurres.com, ose të dorëzohet në showroomin Gourmania, Rr. Abdyl Frasheri, ish Blloku Tiranë, ose të kontaktojnë në numrin e kontaktit 067 20 28 452

 

 Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.