- ARKËTARE

За нас

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “TEUTA DURRES” SHPK, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider në treg në sektorin ushqimor prej 29 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Категорија Економист
Опис на работата

Kompania “TEUTA DURRES” SHPK, kërkon të punësojë për Showroomin e saj në zonën e ish bllokut Tiranë:

ARKËTARE


 

Потребни квалификации

Mosha nga 20 deri në 50 vjeç;

Arsimi i mesëm;

Të ketë dinamikë;

Të ketë aftësi për të punuar në grup;

Друго (опционално)

Përbën avantazh eksperienca në profile të ngjashme.


Të interesuarit mund të dërgojnë CV në email: hr@teutadurres.com, ose të dorëzohet në showroomin Gourmania, Rr. Abdyl Frasheri, ish Blloku Tiranë, ose të kontaktojnë në numrin e kontaktit 067 20 28 452

 

 Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.