PROGRAMUES NE APLIKACIONIN GIS - TIRANE

O nama

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Naziv pozicije * PROGRAMUES NE APLIKACIONIN GIS - TIRANE
Kategorija Programer
Vrsta posla Full Time
Opis posla

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve për bizneset, po kërkojmë në Tiranë:

Programues në aplikacionin GIS

Eksperiencë e nevojshme në:

  • Unity 3D/C#(të paktën 3 vite);
  • ARCore për unity3D për harta(MapBox);
  • Eksperiencë me shërbimet REST;
  • Zhvillime algoritmi për grafikën 3D;
  • Eksperiencë me punën me Vektorë, Kuaternion, Matrica;
  • Bashkëpunime në rrjet.

Traženi uslovi

Aftësi të nevojshme:

  • Eksperiencë në grafikën 2D dhe 3D me njohuri të mira të algoritmave për llogaritjen vektoriale;
  • Eksperiencë me sisteme të Machine Learning (mbi të gjitha për njohjen e imazheve);
  • Eksperiencë në përdorimin e Google Tensorflow;
  • Eksperiencë në përdorimin e Microsoft ML.NET.

Ostalo (Opciono)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: info@theheadhunter.com duke specifikuar për cilin pozicion interesohen.  

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Zarada Konkurruese