Radite i noću i danju,
radite da biste ugledali svjetlost. Oglasi za posao

— Naim Frashëri
Region Posao Svi
Kompanija/pozicija Mjesto Trajanje Broj pregleda
Scopic

Remote Quality Assurance Specialist

Tiranë 52 Dana 5
Icon Albania

Kerkohen agjent per Telecom Italia

Tiranë 32 Dana 23
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Recepsionist/e

Tiranë 13 Dana 7030
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

MJEK (me kohë të pjesshshme)

Tiranë 13 Dana 13096
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Specialist i Marrjes në Sigurim Shëndeti, Fier

Fier 13 Dana 11160
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Inxhinier për sigurimet e pasurisë dhe sigurime inxhinierike, Durrës

Durrës 13 Dana 11727
Agikons Sh.p.k

Inxhinier Mjedisi me License ne VNM

Tiranë 32 Dana 36
Supreme_Agency_

Ofroj vend pune Nail Artist.

Tiranë 277 Dana 38
Supreme_Agency_

Ofroj vend pune part time OPERATOR TELEC IT,400-800L/H +500/3500 K

Tiranë 277 Dana 37
Supreme_Agency_

AGJENTE FINANCIAR TE GJITHA GJUHET! (Mundesi remote)

Tiranë 277 Dana 39
Supreme_Agency_

Tirane, ofroj vend pune part time LUCE GAS PARTTIME 500L+2500L KONTRATA

Tiranë 277 Dana 38
R.H.G Sh.p.k

Arkëtar/e në Opa Fast Food

Tiranë 2 Dana 2444
R.H.G Sh.p.k

Kuzhinier/e në Opa Fast Food

Tiranë 2 Dana 2569
R.H.G Sh.p.k

Kamarier/e në Opa Fast Food

Tiranë 2 Dana 1522
R.H.G Sh.p.k

Pastrues/e ne restorantin SALT

Tiranë 2 Dana 873
R.H.G Sh.p.k

Pastrues/e ne Fast Food OPA Greek Street

Tiranë 2 Dana 1489
R.H.G Sh.p.k

Ndihmes/e Banakier/e ne Restorantin SALT

Tiranë 2 Dana 787
R.H.G Sh.p.k

Ndihmes/e Kuzhinier/e ne Restorantin Salt

Tiranë 2 Dana 907
R.H.G Sh.p.k

Recepsioniste ne Restorantin LIFT

Tiranë 2 Dana 186
R.H.G Sh.p.k

Ndihmes/e Kuzhinier/e ne Restorantin LIFT

Tiranë 2 Dana 141