Magento Backend/Frontend/PWA Developer

O nama

Laconics is a software consulting and development company with HQ in Tirana, Albania. We are a team of Web Developers, Programmers, Web Designers, Data Analysts, working to transform businesses with powerful and adaptable software solutions that satisfy the needs of today and unlock the opportunities of tomorrow. At Laconics we offer a full range of services: software development, programming/coding, strategic planning, production, innovation, business consulting and data analytics

Naziv pozicije * Magento Backend/Frontend/PWA Developer
Kategorija Programer
Vrsta posla Full Time
Opis posla

Kompania LACONICS eshte ne kerkim te talenteve ne Magento, per te zhvilluar dhe mirembajtur website eCommerce per klientet tane nderkombetare. Detyrat kryesore perfshijne instalimin e "security patches" me te fundit dhe funksionalitetet aktuale te punojne sic duhet. Gjithashtu, eshte pergjegjes per zhvillimin e  funksionaliteteve/moduleve te reja, testimin e performances per cdo site dhe aplikimin e cdo ndryshimi te kerkuar front-end.

Detyrat dhe pergjegjesite:

Komunikim i vazhdueshem me ekipin e design 

Perditesim i vazhdueshem i instalimit te Magento

Instalim i "security patches"

Zhvillim i funksionaliteteve dhe moduleve te reja sipas kerkesave

Implementim i ndryshimeve te front-end

 

Traženi uslovi

Njohuri shume te mira te Object-Oriented Programming

Njohuri shume te mira te Magento, JavaScript, HTML, PHP, CSS dhe MySQL

Eksperience ne zhvillimin e plote te website eCommerce

Njohuri te trendeve moderne te UI/UX 

Njohuri te mira te Google Tag Manager, SEO, Google Analytics, PPC, dhe A/B Testing

Njohuri te mira te Adobe Photoshop dhe Adobe Illustrator

Certifikata te Magento (perparesi)

Njohuri shume te mira te gjuhes angleze

 

 

Ostalo (Opciono)

Nese jeni te pasionuar rreth teknologjise, duke kerkuar vazhdimisht te mesoni dhe te zhvilloni aftesi te reja ne programim, atehere ju jeni personi qe ne po kerkojme! 

Ne jemi nder kompanite e para ne Shqiperi, qe ofrojme orare fleksibel, ku ju zgjidhni se kur deshironi te zhvilloni kodin  ose nese deshironi mund te punoni remote/zyre. Gjithashtu, ne ofrojme paga konkuruese dhe gjithcka ju nevojitet per t'u zhvilluar ne teknologjite qe ju deshironi!

Ju ftojme te bashkoheni me ekipin tone te profesionisteve, duke derguar aplikimin tuaj ne adresen e email: hr@laconics.net