Sistemues/e Rafti (Merchandiser)

O nama

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “Teuta Durrës”, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider ne treg ne sektorin ushqimor prej 26 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shume markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Naziv pozicije * Sistemues/e Rafti (Merchandiser)
Kategorija Korisnicki servis
Vrsta posla Full Time
Opis posla

Kompania Teuta lider ne treg ne sektorin ushqimor prej 26 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shume markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Tedesco ne mbi 20 ekskluzivitete, kerkon te punesoje:

                   SISTEMUES/E  RAFTI (Merchandiser) Fier


 

Traženi uslovi

KRITERET:

 • Te kete aftesi te mira komunikuese;
 • Te kete aftesi per te qene krijues/e, i/e shkathet, pro-aktive;
 • Perpikmeri dhe saktesi, te kete aftesi per te mesuar shpejt;
 • Preferohet te kete eksperience ne kete fushe min 1 vit(jo e detyrueshme)

 

 

DETYRAT/PERGJEGJESITE:

 • Sistemon produktet e kompanise;
 • Promovon produktet e kompanise dhe kryen vendosjen sa me ne rregull neper rafte per keto produkte;
 • Rregullon dhe organizon mardheniet me pikat e shitjeve duke vizituar cdo pike;
 • Mban kontakte te vazhdueshme me klientet ne lidhje me kerkesat e tyre;
 • Rregjistron te dhenat per produktet si dhe kerkesat e klienteve;
 • Kujdeset per merchandising duke vendosur materiale te ndryshme promocionale si: postera etj;
 • Raportimi i vizitave ditore tek menaxheri i shitjeve;
 • Fleksibilitet dhe gadishmeri.

Ostalo (Opciono)

Ofrojme nje pagese shume te mire dhe mundesi promovimi ne te ardhmen brenda kompanise.
Personat e interesuar te dergojne CV me fotografi ne kete adrese email: e.gordani@teutadurres.com
Nr telefoni: 0672028452