Agjent Shitje

About us

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “TEUTA DURRES” SHPK, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider në treg në sektorin ushqimor prej 29 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Κατηγορία ?????????? / ??????
Περιγραφή εργασίας

Kompania Teuta Durres Shpk, një nga kompanitë më prestigjoze në treg lider i produkteve ushqimore ne marken GOLD dhe shpërndares ekskluzive ne markat: Scotti, Garofalo, Lesaffre, Gallina Blanca, Star, Ponti, Pomi, Olitalia, Selezione Casillo, Zucchi, Matilde Vicenzi, Piselli, Il Borgo Del Biscotti, Lotte Aloe Vera, Limmi, Hina, në kuadër të zgjerimit të distribucionit hap pozicione të lira për:
 

Agjent Shitje per qytetin e Tiranës

Απαιτήσεις

Kriteret që duhet të plotësoj kandidati janë:
·Te kete eksperience pune
· Arsim i mesëm
· I aftë të përshtatet dhe të punojë në grup
· Patentë për dhënien e makinës kategoria B

Detyrat / Përgjegjësitë:
· Realizimi i aktiviteteve ditore të Shitjes dhe Marketingut në zonën përkatëse
· Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë tek klientët ekzistues dhe klientë potencial të mundshëm
· Mbajtja e stokut optimal dhe me produkte të fresketa tek pika e shitjes
· Monitorimi dhe raportimi për aktivitetet e konkurencës
· Raportim ditor pranë supervizorit te shitjes.

Ofrohet:
· Pagesë shume e mirë në bazë të shitjeve të realizuara ( paga bazë + bonus)
· Trajnime të vazhdueshme
· Ambjent me staf të ri dhe dinamik
· Mundësi rritje në karrierë

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në personale në këtë adresë e-mail-i : hr@teutadurres.com.