Punetor magazine

About us

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “TEUTA DURRES” SHPK, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider në treg në sektorin ushqimor prej 28 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Κατηγορία ?????????? / ??????
Περιγραφή εργασίας

Jep ndihmë në magazinë duke ndihmuar në zbatimin e punës së përditshme duke mbështetur punën e magazinierit për procese të ndryshme;
Ndihmon në procesin e riorganizimit të hapësirës së magazinës për ta mbajtuar atë të rregullt si dhe për të krijuar hapësirën e nevojshme;
Ndihmon gjatë procesit të ngarkimit dhe shkarkimit të mallrave në automjetet e kompanisë dhe ato që transportohen drejt distributoreve;
Ndihmon në procese të ndryshme brenda magazinës.

Απαιτήσεις

Mosha 20 - 36 vjeç;
Të jetë i shkathët dhe i aftë për të përballuar volumin dhe ngarkesën në punë;
Të jetë i komunikueshëm, korrekt dhe i aftë të punojë në grup;
 

Άλλο (Προαιρετικό)

Të gjithë personat e interesuar të kontaktojnë në numrin e telefonit 067 20 79 610.