SHOFER EKZEKUTUES POROSISH / FIER

About us

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “TEUTA DURRES” SHPK, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider në treg në sektorin ushqimor prej 29 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Τίτλος ανάρτησης * SHOFER EKZEKUTUES POROSISH / FIER
Κατηγορία ??????????? ???????
Περιγραφή εργασίας

- Të menaxhojë dhe realizojë transportin e mallrave në destinacionet e duhura;
- Është përgjegjës për mallin që mban në automjet dhe transporton;
- Është përgjegjës për dokumentat shoqëruese (fatura) të mallit që transporton;
- Informon eproret e tij për çdo parregullsi apo problem të shfaqur.


 

Απαιτήσεις

· Të ketë eksperiencë pune;
· I aftë të përshtatet dhe të punojë në grup;
· Patentë për dhënien e automjetit kategoria C.


 

Άλλο (Προαιρετικό)

Ofrohet:

· Pagesë shume e mirë;
· Trajnime të vazhdueshme;
· Ambient me staf të ri dhe dinamik;
 

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në email: hr@teutadurres.com ose të kontaktojnë në numrin e telefonit 069 63 46 093.

 Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.