Vende të lira pune Tiranë/Palasë/Sarandë

Наслов на огласот * Vende të lira pune Tiranë/Palasë/Sarandë
Категорија Инженер
Опис на работата

Shoqëria e Ndërtimit "Edil Al-It" SH.P.K kërkon të punësojë staf për projektet e saj në zhvillim në Palasë dhe në zonën e Sarandës. 

Të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e Shoqërise: info@edilal.com

Потребни квалификации

-Drejtues Kantieri

Të ketë eksperiencë pune jo më pak se 8-të vjet dhe eksperiencë 5 vjeçare në drejtimin e projekteve të ndërtimit.
Eksperiencë në fushën e ndërtimit të objekteve me funksion hoteleri përbën avantazh.
Aftësi shumë të mira komunikimi dhe aftësi ndërpersonale.
Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze (njohja e një gjuhe tjetër të komunitetit europian do të përbëjë avantazh).

- Inxhinier Ndërtimi 

Te ketë mbaruar studimet e larta në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit.
Eksperiencë pune mbi 5 vite.
Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.

- Ekonomist/e

Te ketë mbaruar fakultetin ekonomik (dega financë).
Te ketë përvojë pune, minimumi 3 vite.