Kerkohet bojaxhi profesionist me eksperience pune

За нас

Kompania ka qe ne vitin 2004 qe eshte hapur dhe eshte e njohur ne treg per lyerje punime dekorative dhe leter muri. ka mardhenie me kompani gjermane greke dhe italiane dhe kryen cdo vit seminare me keto komapni te huaja.

Наслов на огласот * Kerkohet bojaxhi profesionist me eksperience pune
Категорија Градежништво
Опис на работата

Kerkohet Bojaxhi me eksperience pune 
Kompania New Color Group

Потребни квалификации

Bojaxhi profesionist me eksperience