PHP Developer

Naziv pozicije * PHP Developer
Kategorija Programer
Vrsta posla Full Time
Opis posla

Dua te punesoj nje programues me njohuri ne php, mysql, javascript, html dhe css. 

Traženi uslovi

Duhet te kete vite eksperience

Zarada 60000