FAQ's

 

Pasi të jeni regjistruar dhe të keni bërë login si punëkërkues, në home te karrieres gjëndet butoni "kërko pune". Pasi të keni klikuar kërko punë hapet faqja me të gjitha punët. Ju mund të kërkoni punë sipas rajonit duke klikuar butonin rajoni (pastaj hapen të gjitha rajonet se pavarësisht nga cili rajon doni të kerkoni punen) apo mund të filtroni kërkimin sipas pozitës së punës duke klikuar butonin Puna (pastaj shfaqen pozitat e punës dhe pavarësisht cilën zgjidhni bëhet filtrimi i punëve)

Për të postuar njoftime të reja ju duhet të jeni të regjistruar si kompani. Në menu kryesore pasi të klikoni emrin e kompanisë shfaqet nënmenyja në të cilën gjëndet linku Post Job. Pasi të keni klikuar Post Job hapet dritarja me të dhënat për të postuar punë. Pasi ti keni plotesuar të dhënat (mos harroni të klikoni në hartë lokacionin e punës) në fund e klikoni butonin submit dhe shfaqet njoftimi i juaj për punë.

Publikimet e njoftimeve janë pa pagesë. Ju vetëm duhet të regjistroheni si kompani (pa pagesë) që të mund të postoni publikime për punë.

Pasi te keni postuar një punë si kompani dhe dëshironi ta modifikoni ju duhet të shkoni në jobs(tek menyja kryesore pasi ta keni klikuar emrin tuaj), pasi të klikoni jobs hapet dritarja me të dhënat  tuaja personale edhe poshtë saj është tabela me punët që i keni postuar. Poshtë emrit të secilës punë gjëndet dhe butoni Edit, pasi ta keni klikuar edit hapet faqja ku mund të editohet secila fushë e punës së postuar.

Kur të regjistroheni si kompani teksa i plotësoni të dhënat është edhe butoni në të cilën e ngarkoni logon e kompanisë. Mirëpo logo e kompanisë mund edhe të ndërrohet në profilin e kompanisë tuaj kur të plotësoni të dhënat shtesë apo kur të editoni diçka, aty gjëndet linku "Change Logo" dhe ju mund ta ngarkoni logon e re.

CV si punekerkues nuk eshte patjeter te jete e bashkangjitur CV, mirpo kur te aplikoni per pune ne e-mailin e kompanise shkojne te dhenat e tua personale si pune kerkues dhe e bashkangjitur CV. Pra qe te jeni nje kandit serioz per poziten e punes eshte mire qe te jete e bashkangjitur edhe CV-ja

Njoftimet premium janë njoftime që pothuajse në secilen faqe qëndrojnë në të djathtë dhe janë njoftime që bien në sy më shumë. Njoftimet premium janë pa pagesë. Pasi ta keni postuar një punë dhe dëshironi që ajo të jetë premium ju duhet të kontaktoni në info@karriera.al apo +355 68 80 87 499  dhe të bëni kërkesën se cila punë të bëhet premium. Dhe administratorët e faqes pas aprovimit e vendosin punën tuaj premium.

Kur të jeni të regjistruar si kompani në menunë kryesore klikoni emrin e kompanisë dhe ju shfaqet nënmenyja nē të cilën gjëndet linku Jobs. Pasi ta keni klikuar hapet faqja në të cilën janë të dhënat e kompanisë dhe poshtë saj gjëndet lista e të gjitha punëve që keni postuar si kompani. Poshtë titullit të secilës punë gjëndet linku "Edit" i cili shërben për të modifikuar punën. Pasi ta keni klikuar edit hapet faqja për editim të punës, dhe vetëm e ndërroni datën e punës (datën e fillimit apo mbarimit) dhe i ruani ndryshimet.

Pasi të jeni bere login klikoni emrin tuaj në menynë kryesore qē të shfaqet nënmenuja, në nënmenu klikoni linkun jobs/punë. Pasi tē hapet faqja jobs/punë aty janë të dhënat e tua personale dhe poshtë saj gjëndet tabela me të gjitha punët ku ke aplikuar.

Pasi të jeni bërë login në menu klikoni emrin tuaj dhe shfaqet nën  menu-ja, aty gjëndet linku "Profile" dhe klikoni. Pasi të hapet dritarja e Profile aty janë të dhënat tuaja. Kliko në "Change CV" dhe të hapet dritarja për të kërkuar CV-në e re të cilën dëshironi ta perditesoni dhe zgjidhni cv tuaj. Por për ta ruajtur të gjitha të dhënat personale duhet të jenë të plotësuara në mënyrë që CV juaj të përditësohet.

Per tu regjistruar si kompani ju duhet të shkoni në sign up në menunë kryesore, pastaj sign up as company. Pasi të hapet dritarja për regjistrim ju duhet ti plotësoni të gjitha të dhënat dhe të upload-oni Logon tuaj personale (fotografi). Pasi të jeni regjistruar shkoni në sign in për tu kyçyr në faqen tuaj.

Per tu regjistruar si punëtkërkues ju duhet të shkoni në sign up nē menunë kryesore, pastaj sign up as worker. Pasi të hapet dritarja për regjistrim ju duhet ti plotesoni të gjitha të dhënat dhe të upload-oni CV tuaj personale PDF ose WORD. Pasi tē jeni regjistruar shkoni në sign in për tu kyçur në faqen tuaj