Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— ARSIMTARI NË SHKOLLË
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozita Vendi Kohëzgjatja Shikime
Local Web Srl

Cerchiamo: Specialisti Google AdWords

Tiranë 55 Ditë 7169
Local Web Srl

Cerchiamo: Consulente Virtual Tour

Tiranë 48 Ditë 6003
Sostariffe_Dega ne Shqiperi

SosTariffe.it cerca consulenti con esperienza in Vodafone/Fastweb per la campagna Inbound Commerciale

Tiranë 6 Ditë 3646
Auto1 Albania shpk

Programmatore PHP

Tiranë 15 Ditë 306
Auto1 Albania shpk

Auto1 Group seleziona Impiegati Back Office_Ottimo Excel

Tiranë 15 Ditë 300
Auto1 Albania shpk

Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitjesh ne sektorin e makinave

Tiranë 15 Ditë 280
Auto1 Albania shpk

Auto1 Albania kerkon Koordinator Shitjesh per tregun shqiptar dhe kosovar ne sektorin Automotive

Tiranë 15 Ditë 271
Aleat

Operator Regjistrimi, Komuna Maqellarë

Dibër 14 Ditë 2577
Sostariffe_Dega ne Shqiperi

Cercasi 15 Consulenti per la campagna Call me Now di Energia!

Tiranë 6 Ditë 8541
Sostariffe_Dega ne Shqiperi

Cercasi 5 Team Leader per la campagna Call me Now ADSL PM!

Tiranë 6 Ditë 3785
We Web

Webmaster/Gjermanisht

Tiranë 13 Ditë 41
CONTACT TRADE CENTER

CTC ASTIR ESHTE NE KERKIM TE NJE TEAM LEADER PER FUSHATEN VODAFONE

Tiranë 31 Ditë 1203
CONTACT TRADE CENTER

CTC ASTIR ESHTE NE KERKIM TE OPERATOREVE TELEFONIKE

Tiranë 31 Ditë 1133
MOBILERI RONAD

KERKOHET USTA MARANGOZ PER PUNESIM TE MENJEHERSHEM

Tiranë 24 Ditë 59
The HeadHunter Group

ENGINEER TEST BOARD - TIRANA

Tiranë 14 Ditë 10
The HeadHunter Group

MENAXHER PROKURIMESH - TIRANE

Tiranë 14 Ditë 3
Evolution Network

Evo Net shpall vend te lire pune per ASISTENTE ZYRE (Sekretare)

Tiranë 25 Ditë 1295
We Web

Tirane, ofroj vend pune Konsulent Marketingu/GJERMANISHT

Tiranë 13 Ditë 40
We Web

Konsulent marketingu/FRENGJISHT

Tiranë 13 Ditë 40
We Web

Ofroj vend pune ITALISHT/ Mundesi Punesimi

Tiranë 13 Ditë 44