Marketing

Ofron

Regjistrim falas për të gjithë punëkërkuesit dhe kompanitë.

Publikim i të gjitha ofertave për punë apo njoftimeve të ndryshme falas, pa asnjë kosto. Publikimi i njoftimit është gjithnjë i shoqëruar me logon identifikuese të biznesit tuaj dhe informacione të tjera në lidhje me kompaninë tuaj nëse dëshironi.

Vendosje falas në portal i banerave interaktivë i kompanive të regjistruara. Baneri vendoset në ato rubrika të portalit që janë më me inters për kompaninë tuaj.

E-mail – marketing, për të gjithë të regjistruarit mbi ofertat më të fundit qe ofron portali