Profile

TEUTA DURRES
About us

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “TEUTA DURRES” SHPK, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider në treg në sektorin ushqimor prej 29 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Jobs from TEUTA DURRES
Job title Type of Employment From To
EKONOMIST/E, DEPARTAMENTI SHITJEVE – DEGA TIRANE

TEUTA DURRES

Full Time 11-07-24 31-07-24
KIMIST/E SPECIALIST PER PRODUKTET USHQIMORE (Dega DURRËS)

TEUTA DURRES

Full Time 17-11-23 30-11-23
Punonjëse Departamenti Finance – DURRËS

TEUTA DURRES

Full Time 13-09-23 14-10-23
MENAXHER MARKETINGU – TIRANË

TEUTA DURRES

Full Time 16-03-23 31-03-23
Specialist Finance për Blerjet / TIRANË

TEUTA DURRES

Full Time 21-12-22 31-12-22
ASISTENT MENAXHER BLERJESH – DURRËS

TEUTA DURRES

Full Time 21-12-22 31-12-22
- ARKËTARE

TEUTA DURRES

Full Time 19-10-22 31-10-22
MERCHANDISER / TIRANE

TEUTA DURRES

Full Time 19-10-22 31-10-22
MERCHANDISER / DURRES

TEUTA DURRES

Full Time 19-10-22 31-10-22
Punonjëse Departament Finance – Kontabilitet / FIER

TEUTA DURRES

Full Time 27-09-22 08-10-22
ARKËTARE për Showroomin e saj në zonën e ish bllokut Tiranë

TEUTA DURRES

Full Time 20-09-22 30-09-22
AGJENT SHITJE / VLORË

TEUTA DURRES

Full Time 14-09-22 30-09-22
SHOFER EKZEKUTUES POROSISH / FIER

TEUTA DURRES

Full Time 14-09-22 30-09-22
Punonjës/e Departament Financë – Kontabilitet / TIRANË

TEUTA DURRES

Full Time 06-09-22 30-09-22
MAGAZINIER/E - DEGA TIRANË

TEUTA DURRES

Full Time 06-09-22 30-09-22
NDIHMËS MAGAZINIER/E - DEGA TIRANË

TEUTA DURRES

Full Time 06-09-22 30-09-22
AGJENT SHITJE / TIRANË

TEUTA DURRES

Full Time 11-08-22 20-08-22
AGJENT SHITJE / DURRËS

TEUTA DURRES

Full Time 08-08-22 20-08-22
MERCHANDISER / TIRANE

TEUTA DURRES

Full Time 02-08-22 14-08-22
ASISTENT MENAXHER BLERJESH – DURRËS

TEUTA DURRES

Full Time 27-07-22 20-08-22
VENDE VAKANTE - DEGA TIRANE

TEUTA DURRES

Full Time 27-07-22 15-08-22
EKONOMIST/E, DEPARTAMENTI SHITJEVE – DEGA TIRANE

TEUTA DURRES

Full Time 30-05-22 30-06-22
MAKINIST / DURRËS

TEUTA DURRES

Full Time 30-05-22 30-06-22
AGJENT SHITJE / DURRËS

TEUTA DURRES

Full Time 21-04-22 30-04-22
Merchandiser ne Tirane

TEUTA DURRES

Full Time 14-04-22 30-04-22
Punetor magazine

TEUTA DURRES

Full Time 14-04-22 30-04-22
Punetor magazine/Pirunist

TEUTA DURRES

Full Time 14-04-22 30-04-22
EKONIMIST/E, DEPARTAMENTI SHITJEVE – DEGA TIRANE

TEUTA DURRES

Full Time 26-02-22 12-03-22
MENAXHER MARKETINGU – TIRANË

TEUTA DURRES

Full Time 25-02-22 10-03-22
ANALIST/E SHITJE – DEGA TIRANE

TEUTA DURRES

Full Time 02-02-22 28-02-22
Durrës, ofroj vend pune MAGAZINIER/E

TEUTA DURRES

Full Time 29-09-21 10-10-21
Tiranë, ofroj vend pune MAGAZINIER/E

TEUTA DURRES

Full Time 29-09-21 10-10-21
Durrës, ofroj vend pune Punonjese Departament Finance – Kontabilitet

TEUTA DURRES

Full Time 24-07-21 01-08-21
CREATIVE DESIGNER

TEUTA DURRES

Full Time 07-04-21 26-04-21
Tiranë, ofroj vend pune AGJENT SHITJE

TEUTA DURRES

Full Time 05-04-21 15-04-21
AGJENT SHITJE

TEUTA DURRES

Full Time 24-03-21 07-04-21
Durrës, ofroj vend pune AGJENT SHITJE

TEUTA DURRES

Full Time 12-02-21 28-02-21
Durrës, ofroj vend pune ELEKTROMEKANIK

TEUTA DURRES

Full Time 04-02-21 28-02-21
Fier, ofroj vend pune Punonjese Departament Finance – Kontabilitet

TEUTA DURRES

Full Time 23-01-21 18-02-21
Sistemues/e Rafti (Merchandiser)

TEUTA DURRES

Full Time 19-01-21 02-02-21
Punonjese Departamenti Finance-Kontabilitet/Durres

TEUTA DURRES

Full Time 19-01-21 18-02-21
Agjent Shitje

TEUTA DURRES

Full Time 12-01-21 15-02-21
Durrës, ofroj vend pune KIMIST/E SPECIALIST PËR PRODUKTET USHQIMORE

TEUTA DURRES

Full Time 27-10-20 15-11-20
Tiranë, ofroj vend pune Punëtor Magazine

TEUTA DURRES

Full Time 19-10-20 10-11-20