Work day and night,
work to see a little light.

— Naim Frashëri
Region Work All
Company/Position Place Duration Views
Scopic

Remote Quality Assurance Specialist

Tiranë 52 Days 7
Icon Albania

Kerkohen agjent per Telecom Italia

Tiranë 32 Days 24
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Recepsionist/e

Tiranë 13 Days 7033
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

MJEK (me kohë të pjesshshme)

Tiranë 13 Days 13096
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Specialist i Marrjes në Sigurim Shëndeti, Fier

Fier 13 Days 11162
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Inxhinier për sigurimet e pasurisë dhe sigurime inxhinierike, Durrës

Durrës 13 Days 11729
Agikons Sh.p.k

Inxhinier Mjedisi me License ne VNM

Tiranë 32 Days 39
Supreme_Agency_

Ofroj vend pune Nail Artist.

Tiranë 277 Days 39
Supreme_Agency_

Ofroj vend pune part time OPERATOR TELEC IT,400-800L/H +500/3500 K

Tiranë 277 Days 37
Supreme_Agency_

AGJENTE FINANCIAR TE GJITHA GJUHET! (Mundesi remote)

Tiranë 277 Days 40
Supreme_Agency_

Tirane, ofroj vend pune part time LUCE GAS PARTTIME 500L+2500L KONTRATA

Tiranë 277 Days 38
R.H.G Sh.p.k

Arkëtar/e në Opa Fast Food

Tiranë 2 Days 2445
R.H.G Sh.p.k

Kuzhinier/e në Opa Fast Food

Tiranë 2 Days 2570
R.H.G Sh.p.k

Kamarier/e në Opa Fast Food

Tiranë 2 Days 1522
R.H.G Sh.p.k

Pastrues/e ne restorantin SALT

Tiranë 2 Days 873
R.H.G Sh.p.k

Pastrues/e ne Fast Food OPA Greek Street

Tiranë 2 Days 1491
R.H.G Sh.p.k

Ndihmes/e Banakier/e ne Restorantin SALT

Tiranë 2 Days 787
R.H.G Sh.p.k

Ndihmes/e Kuzhinier/e ne Restorantin Salt

Tiranë 2 Days 908
R.H.G Sh.p.k

Recepsioniste ne Restorantin LIFT

Tiranë 2 Days 186
R.H.G Sh.p.k

Ndihmes/e Kuzhinier/e ne Restorantin LIFT

Tiranë 2 Days 141