Profili

TEUTA DURRES
Rreth nesh

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “TEUTA DURRES” SHPK, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider në treg në sektorin ushqimor prej 29 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shumë markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Punët nga TEUTA DURRES
Emri i punes Lloji i punës Prej Deri
EKONOMIST/E, DEPARTAMENTI SHITJEVE – DEGA TIRANE

TEUTA DURRES

Full Time 11-07-24 31-07-24
KIMIST/E SPECIALIST PER PRODUKTET USHQIMORE (Dega DURRËS)

TEUTA DURRES

Full Time 17-11-23 30-11-23
Punonjëse Departamenti Finance – DURRËS

TEUTA DURRES

Full Time 13-09-23 14-10-23
MENAXHER MARKETINGU – TIRANË

TEUTA DURRES

Full Time 16-03-23 31-03-23
Specialist Finance për Blerjet / TIRANË

TEUTA DURRES

Full Time 21-12-22 31-12-22
ASISTENT MENAXHER BLERJESH – DURRËS

TEUTA DURRES

Full Time 21-12-22 31-12-22
- ARKËTARE

TEUTA DURRES

Full Time 19-10-22 31-10-22
MERCHANDISER / TIRANE

TEUTA DURRES

Full Time 19-10-22 31-10-22
MERCHANDISER / DURRES

TEUTA DURRES

Full Time 19-10-22 31-10-22
Punonjëse Departament Finance – Kontabilitet / FIER

TEUTA DURRES

Full Time 27-09-22 08-10-22
ARKËTARE për Showroomin e saj në zonën e ish bllokut Tiranë

TEUTA DURRES

Full Time 20-09-22 30-09-22
AGJENT SHITJE / VLORË

TEUTA DURRES

Full Time 14-09-22 30-09-22
SHOFER EKZEKUTUES POROSISH / FIER

TEUTA DURRES

Full Time 14-09-22 30-09-22
Punonjës/e Departament Financë – Kontabilitet / TIRANË

TEUTA DURRES

Full Time 06-09-22 30-09-22
MAGAZINIER/E - DEGA TIRANË

TEUTA DURRES

Full Time 06-09-22 30-09-22
NDIHMËS MAGAZINIER/E - DEGA TIRANË

TEUTA DURRES

Full Time 06-09-22 30-09-22
AGJENT SHITJE / TIRANË

TEUTA DURRES

Full Time 11-08-22 20-08-22
AGJENT SHITJE / DURRËS

TEUTA DURRES

Full Time 08-08-22 20-08-22
MERCHANDISER / TIRANE

TEUTA DURRES

Full Time 02-08-22 14-08-22
ASISTENT MENAXHER BLERJESH – DURRËS

TEUTA DURRES

Full Time 27-07-22 20-08-22
VENDE VAKANTE - DEGA TIRANE

TEUTA DURRES

Full Time 27-07-22 15-08-22
EKONOMIST/E, DEPARTAMENTI SHITJEVE – DEGA TIRANE

TEUTA DURRES

Full Time 30-05-22 30-06-22
MAKINIST / DURRËS

TEUTA DURRES

Full Time 30-05-22 30-06-22
AGJENT SHITJE / DURRËS

TEUTA DURRES

Full Time 21-04-22 30-04-22
Merchandiser ne Tirane

TEUTA DURRES

Full Time 14-04-22 30-04-22
Punetor magazine

TEUTA DURRES

Full Time 14-04-22 30-04-22
Punetor magazine/Pirunist

TEUTA DURRES

Full Time 14-04-22 30-04-22
EKONIMIST/E, DEPARTAMENTI SHITJEVE – DEGA TIRANE

TEUTA DURRES

Full Time 26-02-22 12-03-22
MENAXHER MARKETINGU – TIRANË

TEUTA DURRES

Full Time 25-02-22 10-03-22
ANALIST/E SHITJE – DEGA TIRANE

TEUTA DURRES

Full Time 02-02-22 28-02-22
Durrës, ofroj vend pune MAGAZINIER/E

TEUTA DURRES

Full Time 29-09-21 10-10-21
Tiranë, ofroj vend pune MAGAZINIER/E

TEUTA DURRES

Full Time 29-09-21 10-10-21
Durrës, ofroj vend pune Punonjese Departament Finance – Kontabilitet

TEUTA DURRES

Full Time 24-07-21 01-08-21
CREATIVE DESIGNER

TEUTA DURRES

Full Time 07-04-21 26-04-21
Tiranë, ofroj vend pune AGJENT SHITJE

TEUTA DURRES

Full Time 05-04-21 15-04-21
AGJENT SHITJE

TEUTA DURRES

Full Time 24-03-21 07-04-21
Durrës, ofroj vend pune AGJENT SHITJE

TEUTA DURRES

Full Time 12-02-21 28-02-21
Durrës, ofroj vend pune ELEKTROMEKANIK

TEUTA DURRES

Full Time 04-02-21 28-02-21
Fier, ofroj vend pune Punonjese Departament Finance – Kontabilitet

TEUTA DURRES

Full Time 23-01-21 18-02-21
Sistemues/e Rafti (Merchandiser)

TEUTA DURRES

Full Time 19-01-21 02-02-21
Punonjese Departamenti Finance-Kontabilitet/Durres

TEUTA DURRES

Full Time 19-01-21 18-02-21
Agjent Shitje

TEUTA DURRES

Full Time 12-01-21 15-02-21
Durrës, ofroj vend pune KIMIST/E SPECIALIST PËR PRODUKTET USHQIMORE

TEUTA DURRES

Full Time 27-10-20 15-11-20
Tiranë, ofroj vend pune Punëtor Magazine

TEUTA DURRES

Full Time 19-10-20 10-11-20