SPECIALIST/E MARKETINGU – PRISHTINË

About us

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Τίτλος ανάρτησης * SPECIALIST/E MARKETINGU – PRISHTINË
Κατηγορία ?????????? / ??????
Περιγραφή εργασίας

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Prezanton në mënyrë profesionale produktet tek klientët;
 • Mban korrespondencën me klientët për çdo kërkesë të tyre;
 • Ndjek procedurat për realizimin e porosisë deri në dorëzimin e produktit tek klienti;
 • Ndjek dhe zbaton me përgjegjshmëri objektivat dhe politikat e kompanisë;
 • Kujdeset për zhvillimin e imazhit të kompanisë.

Απαιτήσεις

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë universitare në Ekonomi, preferohet dega Marketing ose Shkenca Sociale;
 • Eksperiencë punë të mëparshme së paku dy (2) vite në fushën e Marketingut dhe në terren;
 • Të ketë portofol klientash;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi, relacioneve me njerëz dhe prezantimi;
 • Të jetë i/e organizuar, kreativ, dhe e paraqitshme;
 • Të zotërojë gjuhën Italiane

 

Άλλο (Προαιρετικό)

PAGESA:       E kënaqshme.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: dh.robaj@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Dhurata ROBAJ, në numrin e telefonit + 383 49 74 96 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 11 Mars 2019. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Μισθός E kënaqshme