SPECIALIST/E MARKETINGU – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * SPECIALIST/E MARKETINGU – PRISHTINË
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Prezanton në mënyrë profesionale produktet tek klientët;
 • Mban korrespondencën me klientët për çdo kërkesë të tyre;
 • Ndjek procedurat për realizimin e porosisë deri në dorëzimin e produktit tek klienti;
 • Ndjek dhe zbaton me përgjegjshmëri objektivat dhe politikat e kompanisë;
 • Kujdeset për zhvillimin e imazhit të kompanisë.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë universitare në Ekonomi, preferohet dega Marketing ose Shkenca Sociale;
 • Eksperiencë punë të mëparshme së paku dy (2) vite në fushën e Marketingut dhe në terren;
 • Të ketë portofol klientash;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi, relacioneve me njerëz dhe prezantimi;
 • Të jetë i/e organizuar, kreativ, dhe e paraqitshme;
 • Të zotërojë gjuhën Italiane

 

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:       E kënaqshme.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: dh.robaj@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Dhurata ROBAJ, në numrin e telefonit + 383 49 74 96 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 11 Mars 2019. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga E kënaqshme