DigitSapiens po kerkon Laravel, Salesforce dhe .Net developers.

About us

Digit Sapiens is a tech company specialized in out-staffing and human capacity building. We deliver value!

Τίτλος ανάρτησης * DigitSapiens po kerkon Laravel, Salesforce dhe .Net developers.
Περιγραφή εργασίας


DigitSapiens po kerkon per anetare te rinj per t'i shtuar ekipit!
Ne po kerkojme Laravel, Salesforce, and .Net Developers.
Dergoni CV-ne tuaj ne info@digitsapiens.com .
Data e fundit e aplikimit: 19/03/20
 

Απαιτήσεις

Minimalisht 1 vit pune eksperience.
Aftesi komunikimi dhe bashkepunuese shume te mira.