Menaxher/e i Mediave Sociale (Social Media Manager)

About us

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Τίτλος ανάρτησης * Menaxher/e i Mediave Sociale (Social Media Manager)
Κατηγορία ?????????? / ??????
Περιγραφή εργασίας

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Misioni ynë është të promovojmë një koncept revolucionar restoranti, duke tejkaluar pritshmëritë e klientëve në një dimension ku koha, ushqimi dhe pijet do të shijohen më shumë.

Sot ne numërojmë 200 punonjës që ndajnë të njëjtën ëndërr teksa zgjerojmë markat tona në më shumë vende dhe qytete.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhviluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Ne po kërkojmë për profesionistë/e në fushen e Mediave Sociale:       

 • Menaxher i Mediave Sociale (Social Media Manager)

PERGJEGJESITE:

 • Krijimi i fushatave ne digital marketing,
 • Planifikimi dhe krijimi i projekt idese te photo shootings apo videoshootings,
 • Ndertimi i Brand Awareness duke angazhuar influencers,
 • Krijimi i Kalendarit te postimeve ne rrjetet sociale dhe implementimi i tij (Facebook, Instagram, apo edhe te tjera),
 • Te vendos objektivat për fushatat. Platformat në kohë reale, kërkojnë frekuencë të lartë postimesh të rregullta dhe qëndrim në krye të postimeve.
 • Analiza e te dhenave duke marre parasysh arritjen e objektivave KPI (key performance indicators),
 • Të synosh një grup të caktuar, përmes përmbajtjes,
 • Te ndërtoj një strategji të postimeve ne mediat sociale dhe perdorimit te potencialit te kompanisë dhe brand-eve te tij, duke u lidhur me konsumatorët dhe duke krijuar një komunitet marke/brand-i dhe duke qene prezent ne menyre te vazhdueshme,
 • Te identifikoje pikat e dobeta dhe te jap rekomandime per permiresime,
 • Te kerkoje dhe te jete gjithmone update te trend-eve
 • Te ngarkoj content çdo ditë, në të gjithë platformat e mediave sociale - përmes historive, postimeve, artikujve,
 • Te pergjigjet dhe monitoroj komentet apo mesazhet ne cdo account te social media te kompanise,

 

Απαιτήσεις

KERKESAT:

 • Diplomë Bachelor ose Master në Marketing ose fusha të ngjashme,
 • Eksperience me mediat sociale,
 • Te kete kreativitet dhe aftesi shume te mira research-i,
 • Të ketë aftesi shume te mire të programeve të ndryshme kompjuterike,
 • Aftësi për të menaxhuar projekte dhe detyra të shumëfishta në të njëjtën kohë,
 • Aftësi për të kryer punë cilësore nën situata presioni,
 • Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e,
 • Aftësi shumë të mira komunikuese,
 • Aftësi shumë të mira organizuese,
 • Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm,

 

Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al

Data e fundit e aplikimeve është 15.07.2022.

 

Departamenti i BNJ

Mob: 069 70 79 300

Email: hr@rhg.al

 

 

https://rhg.al/

https://www.instagram.com/revohg/

https://www.facebook.com/revoHG/

 

https://liftrestaurant.al/

https://www.instagram.com/lift_tirana/

https://www.facebook.com/LIFT-Steak-Rooftop-Bar-100621475202723/

 

https://www.salt.al/

https://www.instagram.com/salt_tirana/

https://www.facebook.com/salt.tirana/

 

https://opa.com.al/about-us/

https://www.instagram.com/opa.com.al/

https://www.facebook.com/opa.albania/