Kerkohet bojaxhi profesionist me eksperience pune

About us

Kompania ka qe ne vitin 2004 qe eshte hapur dhe eshte e njohur ne treg per lyerje punime dekorative dhe leter muri. ka mardhenie me kompani gjermane greke dhe italiane dhe kryen cdo vit seminare me keto komapni te huaja.

Τίτλος ανάρτησης * Kerkohet bojaxhi profesionist me eksperience pune
Κατηγορία ?????????
Περιγραφή εργασίας

Kerkohet Bojaxhi me eksperience pune 
Kompania New Color Group

Απαιτήσεις

Bojaxhi profesionist me eksperience