Video Editor per Permbajtjet Trajnuese te Kompanise [Trial for long-term]

About us

At Crowdgainer, we're a group of young enthusiasts looking to provide meaningful insights to the world - with the help of the latest technological advancements. We're stay ahead of the curve, so that we hear about things first.

Τίτλος ανάρτησης * Video Editor per Permbajtjet Trajnuese te Kompanise [Trial for long-term]
Κατηγορία Solutions Developer
Περιγραφή εργασίας


 

Çfarë mund t'ju ofrojmë

---------------------------

1. Mundësi për të punuar me ne për klientët e jashtëm

Ju do të zgjidhni se cilat prej tyre funksionojnë për ju pa ndonjë politikë, stres apo dramë. Ne i menaxhojmë të gjitha këto që të mund të përqendroheni në shtimin e vlerës së madhe.

 

Ne kryesisht punojmë me kompanitë më të mëdha në mbarë botën (mendoni Disney, Credit Suisse, Accenture).

 

2. Projekte të shumta të brendshme

Ne kemi shumë projekte të brendshme për të cilat mund të jeni të interesuar. Ne mund të flasim për projektet e brendshme së bashku, për të cilat mendojmë se grupi i aftësive tuaja do të ishte i shkëlqyeshëm dhe ku e dimë se ju mund t'i shtoni vlerë.

 

3. Ambient i mrekullueshëm pune

Do të jeni të mirëpritur në një mjedis familjar mbështetës dhe ndihmues. Të gjithë janë super pozitivë dhe të lumtur (lexoni komentet tona të Upwork).

 

Zgjidh kur dëshiron të punosh. Për sa kohë që angazhimet tuaja të dakorduara të dorëzohen në standardin e pritur, ne do t'ju japim mbështetjen dhe fleksibilitetin.

 

4. Shpërblime për proaktivitetin

Ne mund t'ju kërkojmë të na ndihmoni të gjejmë efikasitete operacionale - ose ndërsa rriteni me ne, mund të gjeni disa nga tuajat. Le t'i diskutojmë ato, dhe nëse kanë kuptim, ne do të diskutojmë shpërblimet e përshtatshme.

 

Ne vlerësojmë njerëzit e mëdhenj.

 

Ne i shpërblejmë njerëzit për besimin, besnikërinë, cilësinë e punës dhe proaktivitetin financiarisht përmes më shumë kontratave, mundësive të klientëve dhe/ose më shumë mundësive ekskluzive për partneritet me ne.

 

5. Shumë përfitime të tjera

Ka shumë përfitime të tjera që mund t'ju ofrojmë, të cilat mund t'i diskutojmë së bashku nëse jeni të suksesshëm dhe bashkëpunimi ynë kthehet në një marrëdhënie afatgjatë.

 

Çfarë do të bëni me ne

-------------------------------------------------

? Krijoni video trajnimi të markës së kompanisë, duke përdorur ose takime të regjistruara ose udhëzime individuale, për pamje.

? Përdorni dhe përmirësoni modelet tona ekzistuese për përmbajtjen

? Redaktoni 3-4 video/javë (minimumi) dhe i bëni gati për t'i publikuar

? Përmirësoni cilësinë e zërit të altoparlantit dhe hiqni shqetësimet e zhurmës

? Kondensoni gjatësinë e videove dhe sigurohuni që mësimet nga video të jenë të qarta që shikuesi t'i kuptojë

? Sigurohuni që videoja përfundimtare të jetë me cilësi optimale

 

Ne do t'ju ndihmojmë duke ofruar.

----------------------------------

- Qasje në objekte (aty ku është e aplikueshme)

- Kriteret e pranimit të cilësisë dhe trajnimi

- Mbështetje aktive e lidershipit

 

Απαιτήσεις

Çfarë ju duhet për të qenë i suksesshëm:

---------------------------------------

Ne jemi një ekip pasionant dhe i gjallë me moral të shkëlqyer ekipor dhe një ndjenjë të fortë familjare. Ne e respektojmë, mbrojmë dhe mbështesim gjithmonë njëri-tjetrin. Për të qenë të suksesshëm, do t'ju duhet:

 

1. Jini të sjellshëm, miqësor dhe pozitiv

Ju lutemi mos aplikoni, nëse keni vështirësi të thoni "të lutem" dhe "faleminderit" - faleminderit.

 

2. Mbështetëse dhe e durueshme

Të gjithë duam të mësojmë nga njëri-tjetri. Ndonjëherë kërkesat/zgjidhjet nuk janë të qarta në fillim. Ne do të punojmë së bashku për të gjetur rrugën e duhur, e cila do të kursejë ri-punën, stresin dhe zhgënjimin.

 

Jini proaktiv: mësoni, gjeni përgjigje dhe kërkoni gjithmonë të përmirësoheni. Merrni shënime dhe aplikoni komente për t'ju ndihmuar. Ne kërkojmë që ju të jeni të ndershëm, të hapur, të besueshëm dhe etikë.

 

3. E disponueshme dhe e besueshme

Do të duhet të jesh i disponueshëm kur të thuash se je - dhe i besueshëm për të bërë çdo takim dhe afatet kohore të dorëzimit që janë rënë dakord. Ne nuk na pëlqen t'i mbajmë njerëzit në pritje.

 

Të jesh i besueshëm do të thotë gjithashtu të jesh i besueshëm dhe të përmbushësh gjithmonë afatet e përcaktuara, por mos u shqetësoni, ne e dimë se ndonjëherë afatet kohore mund të kalojnë. Menaxhoni pritjet tona duke përdorur softuerin tonë të thjeshtë të biznesit për të gjurmuar detyrat dhe datat e duhura.

 

4. Jini të përgjegjshëm

Ne kemi nevojë për dikë që kujdeset vërtet për vlerën që sjell. Kujdesuni për projektin tuaj, është fëmija juaj dhe trashëgimia juaj. Të gjitha sukseset tona nënkuptojnë se ne mund të përballojmë më mirë t'ju paguajmë dhe t'ju trajtojmë. Kjo nuk është një punë për të bërë minimumin dhe për të drejtuar orën. Bëhu pjesë e diçkaje të mrekullueshme!

 

Puna juaj përfaqëson ju dhe ne, prandaj sigurohuni që t'i kushtoni vëmendje të madhe detajeve dhe të formatoni punën tuaj përpara se të dorëzohet.

 

5. Bëhu një lojtar i shkëlqyer i ekipit

Puna së bashku ndërton besim dhe marrëdhënie më të forta. Ne kërkojmë që e gjithë familja jonë të ndihmojë në mënyrë proaktive të tjerët, të jemi social dhe të punojmë së bashku për ta parë njëri-tjetrin të ketë sukses si ekip.

 

6. Shpejt

Ju jeni tashmë me përvojë dhe të aftë. Ne duam dikë që është i shpejtë për të dëgjuar, për të bërë pyetje dhe për të filluar të shtojë vlerë brenda orëve, jo ditëve apo javëve. Ne do të punojmë së bashku për të përmirësuar punën tuaj me kalimin e kohës. Shumica e projekteve tona janë relativisht të drejtpërdrejta dhe logjike.

 

Mbani mend, një redaktues i mirë i videos mund të kthejë shumicën e detyrave brenda një ose dy ditësh. Një redaktues i shkëlqyeshëm i videove mund ta bëjë atë brenda disa orësh dhe më pas të shtojë më shumë vlerë përmes kujdesit të duhur.