Instruktor/e ne Palester me 5 yje

Rreth nesh

Europe Agency operates as an International Recruitment Agency with a leading recruitment activity in the region and beyond, with headquarters in Albania and branches in, Kosovo, Montenegro, Abu Dhabi, UAE and opening soon Macedonia, Serbia, Italy and Greece. Our recruitment and consultancy services are ranked in the TOP list of Balkan Regional recruitment agencies. Europe Agency has in the domestic and regional market clear targets and recruitment plans in order to meet the requirements of any employer or educational institution in various areas of employment services, education and consulting. We offer a wide range of professions for all standards and according to candidates and partners' requirements. ..OUR MISSION IS TO BRING YOU AN EMPLOYMENT OPPORTUNITY, YOUR DUTY...TO GAIN IT ..

Titulli i postimit * Instruktor/e ne Palester me 5 yje
Kategoria Fitnes & Trajnime Sportive
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Instruktor/e në Palestër me 5 yje

Per te trainuar  Individe ose Grupe te ndryshme.

 • Ditet e Punes - 6 dite ne jave 
 • Oret ne pune - 9 ore ne dite me nje ore pushim
 • Komisione - ne baze te performances performance
 • Leje vjetore - 30 dite ne vit
 • Kontrate e punes - 2 vjecare
 • Uniforma - e mbuluar nga Kompania
 • Akomodimi - I mbuluar nga Kompania
 • Biletat e udhëtimit - e mbuluar 
 • Transporti (Akomodim -Pune- Akomodim) -  i mbuluar 
 • Siguracione shëndetesore - të mbuluara
 • Lavanteria - e mbuluar nga Kompania
 • Pagesa - 1400 - 1800 $ ne muaj + komisione

 

 

Kërkesat e profilit

Kriteret :

 • Mosha - 25 deri ne 38 vjec
 • Diplomë respektive në (Akademine e Sporteve, Edukimit Fizik)
 • Minimum 2 vite eksperience punë të ngjashme
 • Njohuri per te gjitha  pasjisjet e palestres dhe pajisjeve të notit në pishina
 • I/e përgatitur fizikisht
 • I aftë për të punuar në grup 
 • Aftësi të mira komunikuese me klientët
 • Njohuri shume e mire e gjuhes angleze
 • I/e pastër penalisht
 • I/e aftë për të dhënë ndihmën e parë
 • Certifikimet perbejne perparesi

Tjetër (Opsionale)

CV - duhen ne formatin Europass me foto dokumenti ne Krye dhe foto komplet  trupi(me sfond te bardhe) ne fund te CV

Gjithashtu bashkengjitur mund te vendosni Certifikimet, Fotografi ( gjate eventeve sportive qe mund te keni marre pjese apo edhe video)

Paga 1400 - 1800 $ ne Muaj