Pasticeri REKA kerkon te punesoje Pasticiere

Pasticeri REKA
Titulli i postimit * Pasticeri REKA kerkon te punesoje Pasticiere
Kategoria Shërbim Ushqim dhe Pije
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PASTICERI REKA kerkon te punesoje Pasticiere. 

 

Kërkesat e profilit

Te kete 6-7 vite eksperience

Te jete korrekte ne pune

E perkushtuar

Bashkepuntore e mire