Mesuese ne Canadian Kindergarten

Canadian Kindergarten
Rreth nesh

Canadian Kindergarten: - Kurricula Kanadeze - Mesimdhenie ne gjuhen Angleze - Aktivitete ekstrakurikulare: Pikture, Balet, Muzike, Aktrim, Kung Fu - Ushqim cilesor dhe i kontrolluarVendi ideal per femijet tuaj - Ambient i gjelberuar - 4000m2 siperfaqe - I shendetshem dhe i sigurt - Infrastrukture moderne - Sistem pastrim-filtrimi uji dhe ajri per femije te moshave 1-5 vjec

Titulli i postimit * Mesuese ne Canadian Kindergarten
Kategoria Edukim/Trajnime
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Kopshti Kanadez "Canadian Kindergarten" kerkon te punesoje mesuese/edukatore me eksperience. Kopshti ka ambiente bashkekohore te cilesise me te larte, 600 m2 ambiente te brendshme dhe mbi 1000m2 ambiente te jashtme. Vendodhja e kopshtit eshte ne Sauk, mbrapa Pallatit te Presidentit. Kushtet e punes jane optimale.


Kerkesat qe duhet te plotesojne kandidatet:
1. Te zoteroje diplome te arsimit te larte ne disiplina te mesuesise. Preferohet: Mesuesi per Parashkollor, Cikel i Ulet, Gjuhe Angleze.
2. Kualifikime shtese perbejne avantazh.
3. Eksperience pune.
4. Te njohe gjuhen Angleze. (kriter kryesor)
5. Njohja e nje gjuhe te dyte te BE perben avantazh.

Kërkesat e profilit

1. Te jete serioze dhe e perkushtuar ne pune.
2. Te jete e qete, e duruar dhe e dashur me femijet.
3. Te jete kreative dhe te kete aftesi organizative.
4. Te jete e afte te punoje ne grup.

Tjetër (Opsionale)

Kerkesa te pergjithshme:

1. Te jete serioze dhe e perkushtuar ne pune.
2. Te jete e qete, e duruar dhe e dashur me femijet.
3. Te jete kreative dhe te kete aftesi organizative.
4. Te jete e afte te punoje ne grup.

Kushtet qe ne ofrojme:
1. Ambiente bashkekohore.
2. Kushte pune optimale.
3. Korrektesi dhe seriozitet.