MENAXHER/KOORDINATOR I MARKETINGUT & SHITJES – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * MENAXHER/KOORDINATOR I MARKETINGUT & SHITJES – PRISHTINË
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 

 •  Planifikon, zhvillon dhe ekzekuton strategjitë e shitjes dhe marketingut
 •  Planifikon, drejton dhe koordinon aktivitet e marketingut, promovimin, pozicionimin dhe mirëmbajtjen e rekuizitave të marketingut.
 •  Analizon dhe identifikon nevojat e tregut dhe në bazë të tyre planifikon dhe krijon strategjit e marketingut dhe shitjes
 •  Ndërthur dhe vlerëson idetë dhe kontributet që vijnë prej klientëve dhe anëtarëve të tjerë të ekipit të shitjes.
 •  Krijon një bashkëpunim të qëndrueshëm në mes të ekipit të marketingut dhe shitjes  
 •  Udhëheqë dhe  zhvillon  zbatimin e strategjive të planit të marketingut gjithmon bazuar ne realizimin e planeve të shitjes
 •  Kontribuon dhe ndihmon në realizimin e planit vjetor të shitjes.
 •  Identifikon klientët dhe kryen kategorizimin e tyre
 •  Ndërton marrëdhënje të besueshme me klientët dhe zhvillon kontaktet me klient të rinjë me otencial

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 

 •  Diplomë universitare  në Ekonomi,  Farmaci, Juridik, Shkencat  Mjekesore ( kandidatet me Master ne kategoritë përkatëse do kene perparesi)
 •  Njohuri e mirë e produkteve farmaceutike është një përparësi
 •  Eksperiencë pune në fushën e Marketingut dhe Shitjeve
 •  Njohje shumë e mirë e gjuhes angleze;
 •  Aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese.
 •  Patent shoferi  kategoria  B

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:    Konkuruese.

 

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z. Dren XHEMA në numrin e telefonit + 377 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data  20 Nëntor 2017. 

 


Provo suksesin me The HeadHunter!

Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Konkuruese.