SPOT MT shpall pozicione të lira për agjentë për anglisht / italisht / spanjisht / gjermanisht

Rreth nesh

SPOT MT me disa vite përvojë në Forex & Crypto është duke punësuar Operator Junior Broker, Account Manager, Retention, Retention manager (njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze ose italiane). Mundësi fantastike për një person me një sfond të madh të shitjeve dhe personalitetin e duhur të shitjeve, kompania jonë ofron një pagë të madhe bazë me përfitime të mira dhe përparim në karrierë, si dhe ngritje të pagave të merituara.

Titulli i postimit * SPOT MT shpall pozicione të lira për agjentë për anglisht / italisht / spanjisht / gjermanisht
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

SPOT MT, në vazhdim të zgjerimit të saj, shpall pozicione të lira për agjentë për gjuhën anglisht / italisht / spanjisht / gjermanisht. 
Nëse jeni duke kërkuar një kompani serioze për të investuar për të ardhmen tuaj, 
atëherë jeni të mirëpritur të na kontaktoni dhe t’i jepni vetes mundësinë për të punuar dhe për t’u rritur profesionalisht me ne.

Ajo që ne po ju ofrojmë;

• Punësim të përhershëm
• Paga konkurruese
• Mundësi rritjeje profesionalisht
• Ambient dinamik, motivues dhe aktiv
• Trajnime me teori dhe praktikë pa kosto për ju!
 

Kërkesat e profilit

Nëse keni:

• Motivim të fortë për të punuar në shitje
• Aftësi të Forta të Komunikimit (anglisht / italisht / spanjisht / gjermanisht) - (në një nga këto gjuhë)
• Ndjenjë të lartë të përgjegjësisë
• Orientim për Vetë-Zhvillim
• Aftësi për zgjidhjen e problemeve
• Përvojë në shitje (do të jetë një avantazh)

Aplikoni ne po kërkojmë njerëz si ju!
Përdorni mundësinë dhe bëhuni një hap përpara në rrugën tuaj drejt zhvillimit të suksesshëm të karrierës!

Ju lutemi dërgoni cv tuaj në e-mail: cv@spot-mt.com duke specifikuar pozicionin për të cilin aplikoni.
Për cdo informacion kontaktoni në 0697078226

Adresa: Rr. “Rreshit Petrela”, pranë Posta Shqiptare 5/1, ish Stacioni i Trenit, Tirana, Albania