ASISTENT BACHELOR ARKITEKT - PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * ASISTENT BACHELOR ARKITEKT - PRISHTINË
Kategoria Arkitekturë/ Design i Brendshëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Përgadit dhe zhvillon plane në vizatimet e ndërtimit;
 • Asiston në zhvillimit e planifikimit të projekteve me arkitektët;
 • Ndihmon ekipin punues në sondazhet dimensionale të ndërtesave;
 • Zbaton specifikat e sakta të planifikimit në vizatime arkitekturore;
 • Përdorim i avancuar i CAD ose ArchiCAD në përgaditjen e planeve arkitekturore;
 • Asistimi i vazhdueshëm dhe përkrahja e arkitektëve në realizimin e projekteve;
 • Ndërveprimi me klientët për të zbatuar planet dhe qëllimet e tyre në vizatimet e projekteve;
 • Ekzekutimi i të gjitha proceseve dhe çështjeve të projektit;
 • Mirëmbajtja e të gjitha vizatimeve, planeve dhe specifikave të klientit, dhe organizimi i shënimeve ;
 • Sigurimi i pajtueshmërisë së të gjitha udhëzimeve dhe standardeve arkitekturore.

Kërkesat e profilit

 KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë universitare në Arkitekturë, Dizajn ose ndonjë fushë të ngjashme
 • Aftësi organizuese, komunikuese dhe caktimi i përparësive në punë .
 • Aftësi për të punuar në afatë të shkurta të punës.
 • Aftësi në përdorimin e Adobe Indesign dhe Microsoft Office.
 • Njohuri të gjuhës Angleze.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:  Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 377 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 11 Shkurt 2018. Te gjithe kandidatet te cilet aplikojne për këtë pozitë, ju lutemi të ceket pozita e punës për të cilën aplikoni në “Subject Line”.

 

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

 

APLIKO ONLINE

Paga Konkuruese.