Ofertat vakante ne qytetet perkatese per te gjithe njohesit e gjuhes gjermane dhe angleze sipas pozicioneve te punes !!

Rreth nesh

ERCA është një agjensi profesionale rekrutimi në Shqipëri, me zyren qëndrore në Dubai (U.A.E) dhe Tiranë, e cila ofron shërbime profesionale të burimeve njerëzore. Ne përmbushim kërkesat për punesim të punëdhënësve dhe kandidatëve në vendet e Lindjes së Mesme, Europë, SH.B.A. Mirëpresim të gjithë njerëzit me talente të ndryshme ,te cilet ndajnë filozofinë e bashkëpunimit dhe integritetit. Njohim nevojat që kanë kompanitë dhe individët brenda dhe jashte vendit, në sektorë specifikë të tregut të punës dhe jemi këtu pikërisht për të plotësuar këto nevoja, duke ofruar kandidatë të kalibrit të lartë. Ne ofrojme mundesi punesimi me pagesa shume te mira dhe kontrata te rregullta. Kerkohen te rinj dhe te reja te diplomuar ne fusha te nryshme, ose ato qe jane profesionist ne nje zanat. Per me shume na kontaktoni ne adresen e e-mailit ercalbania@gmail.com ose info@erca.al duke na derguar CV dhe numrin e telefonit tuaj. Ose na shkruani ne Inbox ne numrat 0693750772 ose 0699306646 . Ju faleminderit.

Titulli i postimit * Ofertat vakante ne qytetet perkatese per te gjithe njohesit e gjuhes gjermane dhe angleze sipas pozicioneve te punes !!
Kategoria Hoteleri/Turizëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

NJOFTIM  !

Ofertat vakante ne qytetet perkatese per te gjithe njohesit e gjuhes gjermane dhe angleze sipas pozicioneve te punes !!

-Kamarier/e- njohes te gjuhes gjermane, me eksperience te meparshme.

-Masazhatore : Njohese e gjuhes  . 

-Recepsioniste- njohese shume e mire e gjuhes gjermane, e shkathet, e komunikueshme.

-Koblenz : Kuzhinier- te kete perfunduar arsimin perkates, njohes i gjuhes gjermane me eksperience pune. 

-Pastrim-mirembajtje, njohes te gjuhes gjermane, me eksperience pune.

Te gjithe te interesuarit mund te dergojne cv e tyre ne e-mail ercalbania@gmail.com 

Per me shume informacion na telefononi ne numrat 0693750772 ose 0699306646.

Ju mirepresim !!  

 

Kërkesat e profilit

Permbushja e datyrave sipas job description.

Tjetër (Opsionale)

e gjithe te interesuarit mund te dergojne cv e tyre ne e-mail ercalbania@gmail.com 
Per me shume informacion na telefononi ne numrat 0693750772 ose 0699306646.

Paga 1000-1200 Euro