BRAND MANAGER - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * BRAND MANAGER - TIRANE
Kategoria Marketing/ PR
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie ne fushen e distribucionit, kërkojmë të punësojmë në Tiranë.

BRAND MANAGER

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Zbaton planet e marketingut per marken me qellim permiresimin e prezences dhe vizibilitetit te markes.
 • Sigurohet qe te gjitha aspektet e marketingut dhe aktiviteteve te produktit te perputhen me etiken dhe qellimet e markes.
 • Identifikon, vlereson dhe ploteson nevojat e klienteve bazuar në strategjine komerciale te kompanise.
 • Qendron i informuar ne zhvillimin e tregut dhe identifikimin e iniciativave te reja.
 • Monitoron prezencen e produkteve  ne treg.
 • Menaxhon dhe promovon zhvillimin e markave te reja .
 • Vendos dhe zhvillon marredhenie te qendrueshme  midis kompanise dhe klienteve.
 • Kerkon mundesi te reja te marketingut qe pershtaten me marken dhe maksimizojne  mundesite per rritje.
 • Planifikon dhe zhvillon masa konkrete per realizimin dhe tejkalimin e objektivave.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë Universitare në Ekonomi, Dega Menaxhim Biznesi, preferohet profile Marketing;
 • Mbi 2 vite eksperience pune ne pozicion Marketing Brand Manager;
 • Aftesi te shkelqyera te komunikimit verbal dhe shkresor;
 • Aftesi analitike ne kerkim tregu, parashikim dhe menaxhim;
 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze dhe italiane, te folur dhe te shkruar;
 • Perdorues shume i mire i paketes Office.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 23/02/2018

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Konkurruese