MENAXHER SHITJESH - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * MENAXHER SHITJESH - TIRANE
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie prestigjioze në Shqipëri, e cila operon në fushën e pajisjeve të kondicionimit, kërkojmë të punësojmë në Tiranë:

MENAXHER SHITJESH

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Prezantimi, promovimi i produkteve ekzistuese dhe i produkteve të reja te klientet;
 • Ndjekja me kujdes dhe përpikmëri e klientëve si dhe negocimi me ta për realizimin e procesit të shitjes;
 • Krijimi i kontakteve me klient të rinj dhe të ruajë marrëdheniet me klientët ekzistues;
 • Orientim dhe sugjerim tek klientët për cmimet duke u mbështetur në kërkesat dhe nevojat e tyre;
 • Ndjekja e procesit të punës deri në mbërritjen e porosisë pranë klientit.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të ketë mbaruar Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike, Mjedisit drejtim energjitik por edhe Administrim Biznesi;
 • Të ketë eksperiencë pune të mëparëshme në fushën e shitjes së produktit;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi , prezantimi, negocimi;
 • Të ketë aftësi shumë të mira të punës në grup;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze të folur dhe të shkruar.
 • Njohuri shumë të mira kompjuterike, MS Office, Excel dhe programeve inxhinierike (Autocad).
 • Te kete patente drejtimi automjeti.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 9 Mars, 2018.

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese