PËRFAQËSUES MJEKËSOR – PRISHTINË ,GJILAN ,MITROVICË ,PRIZREN

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * PËRFAQËSUES MJEKËSOR – PRISHTINË ,GJILAN ,MITROVICË ,PRIZREN
Kategoria Medical/Health/Social
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Organizon takime me stafin e institucioneve të ndryshme shëndetsore;
 • Identifikon dhe krijon marrëdhënie të reja biznesi me klientë potencial;
 • Prezanton produktet ne menyre profesionale tek stafi shëndetsor, përfshirë doktorët, infermieret dhe farmacistët;
 • Prezenton produktet ne barnatore;
 • Identifikon perparesit dhe mangesit e produkteve ndaj konkurences;
 • Analizon nevojat e tregut.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë bachelor në shkencat mjekësore; Farmaci, Mjekësi, Stomatologji.
 • Të kenë njohuri për produket farmaceutike, dhe dietetike.
 • Të kenë njohuri bazike për promovimin dhe marketingun e produkteve farmaceutike.
 • Të kenë  aftësi të larta komunikuese, vetë iniciativë,  motivim të lartë për punë, dhe qasje ekipore.
 • Përvoja në njërën nga kompanitë farmaceutike do të ketë përparësi.
 • Patent shofer.
 • Njohuri të mira mbi gjuhën Angleze.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z. Dren XHEMA në numrin e telefonit + 377 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 08.05.2018.

Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese