SPECIALISTE MARKETINGU DHE SHITJE - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * SPECIALISTE MARKETINGU DHE SHITJE - TIRANE
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie në fushën e hoteleri turizmit, kërkojmë në Tiranë:

Specialiste Marketingu dhe Shitje

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Prodhim kontenti për rrjetet sociale;
 • Kontaktim i përditshëm i klientëve të rinj nëpërmjet email apo telefonit;
 • Menaxhimi i klientëve ekzistues;
 • Ndjekja e eventeve të organizuara;
 • Analizimi dhe sjellja e ideve mbi produkte dhe shërbime të reja.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Arsim I lartë ne fushën e Marketingun ose në fushë të ngjashme;
 • Njohuri dhe eksperiencë pune në sektorin e ushqimeve dhe pijeve ose në një sektor të ngjashëm;
 • Aftësi të mira komunikuese verbale dhe jo verbale;
 • Aftësi shumë të mira negociuese;
 • Njohuri të menaxhimit të rrjeteve sociale - digital marketing;
 • Të ketë pasion kulinarine, si dhe fotografinë;
 • Aftësi menaxhuese dhe deleguese;
 • Aftësi bashkëpunimi në grup;
 • Njohuri shumë të mira të gjuhëve të huaja.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 682033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 25/05/2018

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese