DEVELOPER – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * DEVELOPER – PRISHTINË
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Rreth pozitës:

 • Zhvillim të aplikacioneve softuerike për nevojat e kompanisë, të bazuara kryesisht në ueb servise.

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Zbërthimi i problematikes (biznes logjikës), definimi i moduleve dhe bazës së të dhënave,
 • Kodimi i moduleve bazuar në OOP (object oriented programming),
 • Definimi dhe dizajnimi i sipërfaqes punuese (Web GUI),
 • Testimi i moduleve dhe integrimi i tyre ne aplikacion,
 • Testimi i aplikacionit në tërësi,
 • Koordinimi me anëtaret tjerë të grupit dhe pjesëmarrja aktive në zgjedhjen e problemeve,
 • Mirëmbajtja e aplikacionit dhe bazës së të dhënave që janë në përdorim.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Duhet të ketë nënshtetësi Kosovare,
 • Preferohet shkollimi i lartë (Bachelor apo Master),
 • Përvojë programimi në përgjithësi, me theks në PHP dhe JavaScript,
 • Njohuri të mira të programimit me objekte (OOP),
 • Njohuri të mira të punës me baza të të dhënave (MySQL dhe PostgreSQL),
 • Njohuri të mira të ueb teknologjive (HTML, CSS, AJAX, etj.),
 • Aftësi të punoj në ekipe dhe të ketë vetiniciativë.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 13 Qershor 2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.

Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurese