SPECIALIST/E BLERJE DHE LOGJISTIKE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * SPECIALIST/E BLERJE DHE LOGJISTIKE
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie në tregtimin e pllakave dhe mobiljeve, kërkojmë të punësojmë në Tiranë;

   Specialist/e  Blerje dhe Logjistike                                                                                                                                                                                                                                                                                PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Identifikimi i nevojave të kompanisë për furnizimin me produktet dhe pajisjet e nevojshme;
 • Ndërtimi i marrëdhënieve të komunikimit me partnerët e biznesit brenda dhe jashtë;
 • Kryen porositë, kërkesat dhe negocion për blerjen e pajisjeve dhe produkteve të kompanisë;
 • Ndjek procesin e transportit dhe logjistikës deri tek Magazina Qendrore;
 • Përgjegjës/e për vendosjen e kodeve për cdo produkt, pajisje;
 • Përgjegjës/e për transportin tek Magazinat e tjera të kompaniseë;
 • Delegon punën me Departamentin e Shitjes për risit e reja;
 • Informon departamentin përkatës për mbërritjen e porosive për klientët në pritje;
 • Kërkon në mënyrë të vazhdueshme për oferta transporti, brënda dhe jashteë vendit;
 • Bashkëpunon ngushtë me departamentet e tjera brenda kompanisë.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë Universitarenë;
 • Eksperienc pune ne blerje;
 • Njohje shumë e mirë e gjuhës Angleze (Italisht ose Spanjisht, përbëjnë avantazh);
 • Aftësi shumë të mira kompjuterike;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Aftësi shumë të mira analitike;
 • Te jetë krijues, i angazhuar, dhe i aftë për të punuar në grup

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 13/07/2018

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese