DIGITAL TV HEADEND ENGINEER - PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * DIGITAL TV HEADEND ENGINEER - PRISHTINË
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

  • Menaxhimi, dizajnimi dhe monitorimi i sistemeve të ndërlidhura me trasmetimin televiziv te kompania;
  • Konfigurimi i DTV headend-it (multiplekseret, skrembleret, CAS, enkoderet, transkoderet, etj);
  • Testimi i troubleshooting të problemeve gjenerale me resiver dixhital, kartela etj;
  • Testimi e integrimi i resiverëve të ri;
  • Monitorimi i transmetimit të kanaleve, funksionimit të sistemeve, etj;
  • Planifikimi e dizajnimi i kapaciteteve          

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

  • Njohuri të mira dhe përvojë me DVB sisteme me theks ne DVB-C, enkodimeve, transodimeve, koncepteve të skremblimit, etj.
  • Njohje e mirë e përdorimit të kompjuterit (excel, draëing, maps, etj).
  • Njohje e mirë e gjuhës Angleze.

PAGESA: Konkuruese.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data  31 Korrik 2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).