Koordinator/e Blerjesh dhe Shitjesh

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * Koordinator/e Blerjesh dhe Shitjesh
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Kërkon dhe synon klientë dhe furnitor të rinj, inicion planet e veprimit për t'u siguruar mundësi të reja për kompanin;
 • Përgjegjës për tu përgjigjur në kohë klientit dhe për të marrë informacionin paraprak deri në deligimin e informacionit;
 • Monitoron dhe kontrollon porosit e klienteve;
 • Sigurimi i të dhënave dhe raporteve për të ndihmuar ekipin e shitjes si dhe atë të blerjeve, të siguroj të dhëna të sakta për të gjitha raportimet, shitjet dhe raportet e aktivitetit të paraqitura nga mbikëqyrësi i tij;  
 • Të zotëroj njohuri të hollësishme për produktet ose shërbimet e kompanisë;
 • Përgatit përmbledhje/prezantime të nevojshme për vlerësimin pjesor/të plotë të propozimit;
 • Përmbush detyra të reja të caktuara nga kompania në kuadër të arritjes së misionit dhe qëllimit të saj

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë Universitarenë;
 • Eksperienc pune ne shitje dhe blerje;
 • Njohje shumë e mirë e gjuhës Angleze (Greqisht ose Serbisht, përbëjnë avantazh);
 • Aftësi shumë të mira kompjuterike;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Aftësi shumë të mira analitike;
 • Te jetë krijues, i angazhuar, dhe i aftë për të punuar në grup

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkurruese.


SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 06/08/2018 

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese