Vend vakant: Mjek

Rreth nesh

Kompania me e madhe e sigurimeve ne Shqiperi.

Titulli i postimit * Vend vakant: Mjek
Kategoria Kujdesi shëndetësor
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

“SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.  Shoqëri Sigurimi me qendër në Tiranë njofton  për   1(një) vend të lirë pune në Drejtorinë e Përgjithshme: Mjek

Kërkesat e profilit

Kriteret që aplikanti duhet të plotësojë janë:

Të ketë mbaruar arsimin e lartë për Mjekësi;
Të ketë eksperiencë pune mbi 2 (dy) vjet;
Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze (të shkruar dhe të folur), preferohet njohja edhe e gjuhës gjermane;
Të ketë njohuri shumë te mira kompjuterike në programet e paketës Microsoft Office, e-mail, internet;
Të jetë i përkushtuar dhe dinamik;
Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese në të folur dhe të shkruar, aftësi analizuese, vlerësuese dhe negociuese si dhe aftësi në mbajtjen e saktë të dokumentacionit.

 

Të interesuarit, brenda datës 16.08.2018 të dorzojnë Letër motivimi, C.V. me fotografi     dhe           2 referenca, në Departamentin Legal dhe Burimeve Njerëzore të Shoqërisë  “SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.,  me adresë “Qëndra e Biznesit  SIGAL”, Bul.“Zogu I”, Nr. 1, Tiranë ose në adresën zyrtare të e-mail-it: burimetnjerezore@sigal.com.al

 

Për cdo informacion mund të kontaktoni në numrin e telefonit:  04 22 333 08.