E-COMMERCE & MARKETING MANAGER - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * E-COMMERCE & MARKETING MANAGER - TIRANE
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një marketi në tregtimin e artikujve me pakic, kërkojmë të punësojmë në Tiranë;

E-COMMERCE & MARKETING MANAGER

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Harton, strategjite e marketingut te kompanise per te rritur ndergjegjesimin e konsumatoreve;
 • Planifikon ne bashkepunim me Menaxherin e Blerjeve ofertat ne varesi te sezonalitetit;
 • Koncepton kataloget e ofertave dhe menyren e shperndarjes per konsumatorin;
 • Menaxhon platformen online te shitjeve duke e azhornuar me produktet e ofertave;
 • Pergatit raporte analitike per shitjet online;

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë Universitare në Marketing;
 • Eksperience mbi 2 vite ne te njejtin sektor;
 • Njohje shumë e mirë e gjuhës Angleze;
 • Aftësi shumë të mira kompjuterike;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Aftësi shumë të mira analitike;
 • Te jetë krijues, i angazhuar, dhe i aftë për të punuar në grup

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 15/09/2018

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

 

Paga Konkurruese