Menaxher/e Supermarketi - MUNDËSI REALE

Rreth nesh

AlbMarket është supermarketi më i pëlqyer dhe më i besueshëm në Shqiperi me 15 pika në qytete të ndryshme. Duke qenë gjithmonë në rritje, dhe kërkesa për punonjës të rinjë rritet. Nëse jeni të interesuar të bëheni pjesë e AlbMarket, ju lutem të na dërgoni një CV në adresën tonë të email: info@alb-market.al ose ta dorëzoni në një nga pikat tona. Kontakt: 0696045999

Titulli i postimit * Menaxher/e Supermarketi - MUNDËSI REALE
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

“AlbMarket” ka filluar aktivitetin e tij në vitin 2010 dhe sot është një nga rrjetet më të sukseshëm të marketeve, gjithmonë në zgjerim duke i ardhur sa më pranë konsumatorëve shqiptarë me produkte cilësore, nga markat më të njohura në Shqipëri. 

Me anë të bashkëpunimit tonë me kompanitë më prestigjoze në Shqipëri, kemi krijuar një standard të lartë shërbimi dhe tregetimi të mallrave ushqimore, kozmetike etj. AlbMarket ka rreth 180 punonjës dhe është gjithnjë e më tepër në zgjerim duke hapur vende të reja pune. Aktualisht, AlbMarket ka 15 pika përkatësisht në qytetet: Tiranë, Korçë, Librazhd, Bilisht dhe Shëngjin:

1. Tiranë, Rr. Ali Shefqeti
2. Tiranë, Rr. Jordan Misja
3. Tiranë, Rr. Bako Dervishaj
4. Tiranë, Rr. Don Bosko
5. Tiranë, Rr. e Dibrës
6. Tiranë, Rr. Irfan Tomini
7. Tiranë, Rr. Muzakët
8. Tiranë, Rr. Ali Demi
9. Tiranë, Rr. Myslym Shyri
10. Librazhd, Rr. Nacionale
11. Bilisht, Rr. Çamëria
12. Korçë, Rr. Midhi Kostani
13. Korçë, Rr. Gjon Buzuku
14. Korçë, Rr. Fan Noli
15. Shëngjin, Rr. Nënë Tereza

Kriteret:
- pranohen vetëm aplikantët mbi 23 vjeç
- pranohen vetëm aplikantët me arsim të lartë
- eksperienca s'është e domosdoshme, ama përbën avantazh

Nëse mendoni se i plotësoni këto kritere, mund të aplikoni për punë duke na dërguar CV tuaj tek adresa jonë e email: info@alb-market.al ose duke e dorëzuar atë në një prej pikave tona si më sipër. Kontakt: 0696045999